Viikkojen aikana meikäläisen rooli muuttuu ties miksi. Tänään huolena on veto lattian rajasta. Makuuhuoneisiin on aikoinaan rakennettu kiinteät vaatekaapit. Ihmettelen vaan, miksi betonilaatta on jätetty näkyviin. Talo on kyllä muuten rakennettu hyvin. Niinku ennen on rakennettu. Komeroista pääsee siis kylmää ilmaa sisätiloihin. Onhan tuo vika huomattu jo ties koska, mutta nyt ns. meni hermot ja otin härkää sarvista.

Eipä siinä auttanu ku mitata komeroiden lattia- alat ja yllättäen oliki montaa eri kokoa. Hyvä, että mittasin. Netistä sit etsiskelin eristelevyjen hintoja ja muuta tietoa. Päädyin sit Byggmaxin sivuille.

Aika ironista se, että aina ku tarttis kuljettaa jotain suurempaa, niin eihän meillä ole sopivaa autoa kuljettamaan. Mielenkiinnosta katoin paljonko Byggmax velottais kotiinkuljetuksesta. Mitä vittua? Yli 40 € ! Kalliit on pojilla kilometrit, en voi muuta sanoa. Täyspitkä yhdistelmä ajais vähän alle 100 km tuolla summalla. Ja meiltä on ko. liikkeeseen n. 6 km.

Pyysin sit tutulta farkkua lainaan ja ajoin Byggmaxiin. Oli muuten eka kerta ku kävin koko liikkeessä. Varmaan käyn toistekki, sillä sain hyvää ja ystävällistä palvelua. Finnfoamin eritelevy olis ollu ykkösvalinta, mutta se tyssäs siihen, että myyvät paketteina. Sellanen mahdu ees farkkuun mitenkään. Päädyin sit ostamaan 50 mm styroksia ja olipa muuten halpa reissu. Pilkkominen ja asentaminen jää sit huomiselle. Mahtaa olla kiva leikata sopiviksi paloiksi...

 

DSCN1009-normal.jpg